Kiemelt VPS

XEN 10

256 MB RAM, 10 GB HDD, 1.990 Ft/hó

Megrendelem
Kiemelt VPS

XEN 15

384 MB RAM, 15 GB HDD, 2.990 Ft/hó

Megrendelem
Kiemelt VPS

XEN 20

512 MB RAM, 20 GB HDD, 3.990 Ft/hó

Megrendelem
Kiemelt VPS

XEN 30

768 MB RAM, 30 GB HDD, 5.990 Ft/hó

Megrendelem
061-788-62-77 (8-16)

0620-416-79-96 (délután, este)

SupportChatOLE
Gy.I.K
Szűrés:


Cégük milyen rendelkezésre állást nyújt webtárhely szolgáltatásaihoz?

99% feletti elérhetőséget biztosítunk webtárhely szolgáltatásainkhoz. Ez tényleg nem csak egy hozzávetőleges irányszám, hanem valóság, mely a sokéves tapasztalatnak köszönhető, hogy valóban tudjuk is biztosítani.

Mennyi időbe kerül, hogy elinduljon a domain regisztrációm?

Webtárhely és domain rendelés esetén, még aznap elindítjuk a szolgáltatását és a domain regisztrációt is. Munkaszüneti nap esetén mindez a következő munkanapon zajlik.

Mire használhatom fel a megrendelt webtárhelyemet?

A választható webtárhely szolgáltatás felhasználható weboldalához, levelezéshez és adatbázishoz is.

Milyen CMS-t kapok webtárhelyem kezeléséhez?

Cégünk az IspCP Omegát részesíti előnyben, mely az egyik leginkább elismert hosting kiszolgáló rendszer. Olyan admin felületet biztosít webtárhely szolgáltatást igénybe vevő ügyfeleinknek, mely nem hozzáértők számára is könnyen érthető, ugyanakkor ügyfélszolgálatunk még emellett is folyamatosan várja kérdéseit, észrevételeit.

A vps1.hu egy egyszemélyes cég?

Cégünk vállalkozásában nem egy fő felelős a technikai és kapcsolattartási teendőkért. Komoly szakember gárdával rendelkezünk, melyből mindenki a saját szakterületén jeleskedik.

Mennyi ideig tart egy domain bejegyzése?

A .hu domain regisztráció körülbelül 3 napot vesz igénybe. Innentől kezdve a domain használható.
A többi végződés esetén általában 1 nap.

Hány ügyfelük vásárolt már webtárhelyet?

Több ezer webtárhelyet szolgálunk ki és az évek során folyamatosan bővülünk. Komoly tapasztalattal rendelkezünk a webhosting területén. Bízza weboldalát profikra!

Mi a különbség az átregisztrálás és az átirányítás között?

A domain átirányítás során nem változik a regisztrátor, ez ingyenesen elvégezhető és az ügyfél intézheti. Átregisztrálás folyamán azonban megváltozik a regisztrátor.

Az átregisztrálást Cégünk intézi, mely egyszeri domain átváltási díj ellenében kérhető.

Milyen hosszú hűségnyilatkozatot kell aláírnom VPS szolgáltatás esetén?

Cégünk nem kér semelyik szolgáltatására hűségnyilatkozatot! Mi az elégedettséggel akarjuk megtartani ügyfeleinket, nem szerződésekkel.

Mi az a letöltés?

Letöltés esetén, pedig a feltöltésnek épp az ellentétét végezzük, más szavakkal, egy távoli számítógépről másolunk le bizonyos adatokat saját számítógépünk merevlemezére.

Mi az a feltöltés?

Amikor feltöltünk valamit, akkor tulajdonképpen egy távoli számítógépre fájlt másolunk saját számítógépünk merevlemezéről.

Lehet ékezetes domaint engedélyeztetni, ha igen hogyan?

Lehet. Nem is olyan bonyolult. Mivel csak elméletben létezik ékezetes domain, ezért a gyakorlatban egy kódot kell megadnia az alábbi módon:

1. http://www.domain.hu/domain/szabad-e/ írja be a kívánt ékezetes domain nevet!

2. A kereső kiadja a keresett domain nevet, annak kódját és, hogy szabad vagy sem. Pl.: ékezetesdomain.hu (xn--kezetesdomain-9gb.hu).

3. Ha már foglalt, egy új névvel vagy esetleg végződéssel kell próbálkozni!

4. Ha szabad a kereső által kiadott xn-- kezdetű kódot kell elküldeni cégünknek a regisztrálni kívánt domain névként.

Hogyan tudok webtárhelyemen domaint beállítani?

Első lépésként engedélyeztesse a beállítani kívánt domaint a szerveren. Ezt parkolt vagy hozzáadott domainként teheti meg. Majd hozzon létre egy postmaster@ e-mail címet. Ha ezekkel megvan, kérjük hívja fel regisztrátorát és kérje, hogy irányítsa át a domain nevet a kívánt domainre!

Milyen méretű webtárhelyet vásároljak?

Ha még nem rendelkezik honlappal és mellesleg a tárhelyek téren kellő tapasztalattal sem, akkor Önnek a legkisebb webtárhely csomagunkat ajánljuk. Évközben bármikor kérheti tárhely területe méretének bővítésé. Sőt mi több Cégünknél csak időarányosan kell kifizetnie majd a különbözetet. Így elkerülhető, hogy fölöslegesen adjon ki pénzt nagyobb webtárhelyre, mint amekkorára valójában szüksége van!

Ha már rendelkezik weblap vagy webshoppal, akkor kérjük, válasszon ajánlataink közül az honlapjához szükséges méret alapján.

Abban az esetben, ha több fényképet, videót szeretne feltölteni webtárhelyére, akkor minimum az 1 GB webtárhely méretet ajánljuk!

Ha Cégüknél nem rendelkezik webtárhellyel és nem is kíván vásárolni a jövőben sem, akkor DNS fenntartási díjat is kell fizetnie még pluszban.

Mit tehetek, ha a jelenlegi regisztrátorom nem válaszol?

Ez igen kellemetlen és bosszantó eset. Ha elégedetlen jelenlegi szolgáltatójával vagy nem tudja elérni őket fontos és sürgős esetben, mindenképpen váltson szolgáltató!

Kérjen átregisztrálást! Az átregisztrálás egyszeri díjjal rendelkezik, azonban a jövőben nem lesz ilyen és hasonló gondja sem, mert nálunk mindig az ügyfél az első!

Saját szerver vagy bérelt webtárhelyet válasszam?

Ha egy vagy néhány weblapot szeretne üzemeltetni, akkor nem éri meg saját szervert vásárolni és fenntartani. Hiszen egy önálló szerver havi fenntartási költsége sokkal több, mint egy webtárhely teljes éves bérleti költsége. Ezért Mi mindenképpen a webtárhely bérélést javasoljuk ilyen esetben.

Mi is az a virtuális szerver?

A virtuális szerver szolgáltatásai szempontjából pontosan ugyanazt nyújtja, mint egy valós "vas" alapú szerver számítógép, azaz tároló kapacitása, memória kapacitása, és processzorideje van. Futhat rajta többféle operációs rendszer, és az erőforrás korlátai által behatárolt mennyiségű alkalmazás. A valós különbség igazából az, hogy több VPS (Virtual Private Server-virtuális szerver) futhat egy fizikai szerveren. Azaz egy nagy kapacitású számítógép több kisebb kapacitású virtuális gépet tud kiszolgálni virtualizációs mechanizmusai által. A megfelelő erőforrás elosztást, és a virtuális szerver szolgáltatásunk alapját a XEN virtualizáció biztosítja, mely a legfejlettebb technológia jelenleg.

Kinek ajánlott egy virtuális szerver bérlése?

Mivel a virtuális szerverek ugyanazoknak a szolgáltatásoknak a kiszolgálásra, ugyanazoknak az alkalmazásoknak a futtatására alkalmasak, mint egy valóban létező szerver gép, így mindazoknak, aki eddig fizikai szervereken nyújtottak szolgáltatást, vagy futtatták saját alkalmazásaikat (pl forex VPS), és azoknak is, akik valamilyen területen új szolgáltatóként szeretnének belépni, hiszen egy virtuális szerverhez kezdő költségek nélkül, ráadásul jóval kedvezőbb fenntartási díjakkal juthatnak hozzá, mint egy szerverszámítógéphez.

Az FTP-ém elérhető a weben is?

Csak akkor, ha az Ön által használt böngésző támogatja az FTP kapcsolatot. Hogy az Ön által használt böngésző vajon támogatja-e ezt a fajta kapcsolatot, arról a böngésző súgójában győződhet meg.

Viszont webes felületről a fájlok nem linkelhetőek! Ha ilyet szeretne, akkor válasszon inkább hagyományos tárhelyet.

Ki tudom próbálni a VPS szolgáltatást fizetés előtt?

Cégünk tesztelési lehetőséget nyújt Önnek VPS igénybevétel előtt, hogy ne zsákbamacskát vásároljon.

Hogyan oldják meg a nem várt esetleges nagyobb szerverterhelést?

A vps1.hu több csakis wetárhely szolgáltatásra optimalizált szervert üzemeltet, melyek egy esetleges komolyabb szerver alkatrész meghibásodás esetén sem okoznak gondot a weboldalakat kiszolgáló szerverparkunknak. Ilyen meghibásodás esetén átrakjuk weboldalát egy másik szerverünkre.

Van lehetőség más CMS-ek használatára?

A világ legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerei kényelmesen elfutnak Cégünk webtárhely csomagjainkon!
Legyen akár Joomla, WordPress, Drupal, Magento, OsCommerce vagy akármilyen más weboldal tartalomkezelő, webtárhely szervereinken gond nélkül futnak!

Rendelje meg most webtárhely szolgáltatásunkat.

Hogyan tudom meglévő webtárhelyemet bővíteni?

Egy webtárhely csomaghoz korlátlan mennyiségű domain nevet regisztrálhat nálunk. Így nem marad le egyetlen fontos névről, vagy végződésről sem.

DNS1, DNS2 szolgáltatást is kérhetek?

Cégünk ingyenes DNS szolgáltatást nyújt nem csak nálunk regisztrált domain esetén is.

Hogyan rendelhetem meg a kiválasztott szolgáltatást?

Cégünknél lehetősége van e-mailes, telefonos megrendelésre is, de akár személyesen is megrendelheti szolgáltatásunkat, ha befárad budapesti irodánkba!

Mit tehetek, ha időközben kiderül, hogy nagyobb webtárhely csomagra van szükségem, de már előre kifizettem a kiesebb méretű csomagot?

Mivel Cégünk Ügyfélbarát szolgáltatást nyújt, ezért Önnek csak a nagyobb webtárhely és a kisebb közötti árkülönbséget kell megfizetnie időarányosan.

Lehet a honlapon meghirdetett csomagoktól eltérő webtárhely szolgáltatást igényelni?

Cégünk lehetőséget biztosít egyedi webtárhely bérlésére is. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és küldünk egy ajánlatot egyedi igényekre is!

Mi az a VPS?

A VPS a Virtual Private Server kifejezés rövidítése (magyarul virtuális szerver). A VPS szerver egy fizikailag létező szerver virtualizációjával létrehozott dedikált erőforrással rendelkező kapacitás.
Egy fizikai szerveren akár több VPS is futhat vagyis egy VPS nem rendelkezik egy fizikai szerver teljes memória, tároló és processzoridő kapacitásával.

Azoban manapság a VPS szolgáltatások kiszolgálására olyan korszerű és nagy teljesítményű számítógépeket alkalmaznak, hogy nem jelent gondot számtalan VPS futtatása egy adott fizikai szerveren minőségi veszteség nélkül. Többek között ezért e VPS ek teljes kapacitás kiadhatnak akár egy kisebb kapacitású fizikai szervert is.

Mivel a VPS ek valós szerverként jelennek meg, így ma már felveszik a versenyt a kisebb kapacitású számítógépekkel nem csak kapacitásukkal, hanem az általuk nyújtott szolgáltatásokkal is.

Mi az a VPS Cloud?

A cloud computing egy új, meglepően gyorsan terjedő informatikai szemlélet. Lényege röviden az, hogy a szerverek és az alkalmazások nem különálló gépen futnak, hanem olyan szerverfarmon, mely holisztikus számítástechnikai és webtárhely kapacitással rendelkezik.
Az ilyen cloud szerverfarmok kiépítésénél a hihetetlen nagy kapacitáson túl az infrastruktúra hibatűrés valamint a szükségesnél nagyobb mennyiségű komponensek (tárolók, hálózati eszközök, szerverek) megléte is kiemelt fontossággal rendelkezik. Mivel így a cloudban futó szerverek leállásának kockázata csökkenthető egy adott eszköz meghibásodása során.

Hogyan valósulnak meg Cégöknél a mentések?

A VPS ek mentése hetente zajlik, méghozzá egy másik szerverre. Linux operációs rendszer esetén FTP ről elérhetőek a fizikai fájlok, Windows operűciós rendszer esetén pedig a teljes VPS t egy image fájlba mentjük. Előbbinél az ügyfél is visszaállíthat fájlokat, utóbbinál csak külön kérésre mi magunk végezzük el.

A processzor teljesítményből mennyi jár?

Cégünknél nem korlátok, amíg a rendszert rendeltetésszerűen használják. Azoban,ha folyamatosan 100% on pörgetik a CPU t, akkor felére ill. negyedére vesszük le az adott VPS teljesítményét. Hogy pontosan mennyire korlátozunk az a virtuális szerver csomagtól függ.

Milyen számítógépengépen működik Cégük virtuális szerver szolgáltatása?

Több kizárólag virtuális szerver szolgáltatásra dedikált szerver géppel rendelkezünk, melyek mind egyediek, hiszen részben különböznek egymástól.

Egy példa:

Processzor: Intel Xeon E5520 (2,23GHz, 4 mag + HT (8db logikai mag)

Memória: 64 GB

HDD:12x 300GB 15k rpm SAS disk

4U magas rackben

Milyen mértékű VPS viszonteladói kedvezmény jár, tömeges vásárlás esetén?

Limit: 5 db felett, amikor eléri az aktuális hónaptól a havi díjból
Kedvezmény mértéke: 20 %

Szerződés mennyi időre köthető?

Cégünk háromféle időtartamú lehetőséget kínál:

  • Határozatlan időtartamú (30 napos felmondási idővel bármikor felmondható)
  • Egy éves időtartamú szerződés
  • Két éves időtartamú szerződés

Az 1-2 éves szerződés esetében a havidíjból jelentős kedvezményt nyújtunk!

Merre található a Cég szerverterme?

Cégünk szerverterme a BIX ben (XIII. kerület Victor Hugo utca 18 22.) található, ahol megfelelő körülmények biztosítottak a szerverek javításához, szereléséhez és természetesen az üzemeltetéséhez.24 órás ügyfélszolgálat és szakértői gárda áll az Önök segítségére.

Nyugodtan válassza Cégünket szervere elhelyezése érdekében, mert mi sok olcsó vállalkozással ellentétben már régóta a piacon vagyunk és megfelelő szakértelemmel rendelkezünk!

Hogyan helyezhető el szerver a szerverteremben szerver elhelyzés szolgáltatás igénybevétel esetén?

A szervert Ön hozza be az irodánkba, ahol a szerződést kötjük meg először. Majd a szervert fix IP címmel látjuk el és végül szerverteremünkben helyezzük el. A szerverterem a szerelőszobából vezérelhető távoli konzolról.

Mennyi időre lehet szerverhosting szerződést kötni?

A szerver hosting szerződések esetén három idő intervallum közül lehet választani:

  • Határozatlan időtartamú (30 napos felmondási idővel bármikor felmondható)
  • Egy éves időtartamú szerződés
  • Két éves időtartamú szerződés

Az egy és két éves szerver hosting szerződés ez esetén a havidíjból jelentős kedvezményt adunk!

Mit lehet a szerveren tárolni?

Elméletileg bármit, gyakorlatilag csak azt ami nem illegális. Teljes büntetőjogi felelősséget vállal a szerverén tárolt és üzemeltetett fájlokért, szolgáltatásokért a szerződés aláírásával.
A jelenleg hatályos adatvédelmi törvény miatt nem is vizsgálhatjuk szervere tartalmát vagy forgalmát. Ám nem tárolhat vagy futtathat illegális tartalmat (pl.: pedofília, warez, stb).

Cégünk bármilyen illegális tevékenységről szerez tudomást, azonnal jelezi ezt a megfelelő hatóságoknak!

Mit tegyek, ha leállt a szerverem?

Ha nem tudja elérni szerverét az valószínűleg azt jelenti, hogy leállt, lefagyott vagy esetleg meghibásodott. Ilyen esetekben kérjük hívja a 0 24 órában üzemelő ügyfélszolgálati telefonszámunkat.

Egész évben még hétvégén és ünnepnapokon is vállaljuk, hogy ügyfélszolgálatunk negyedórán belül megoldja szerverének problémáját!

Hogyan tudom én megszerelni a szerveremet?

Amennyiben szerverét javítani vagy módosítani szeretné, az év bármely napján 08 24 óra között szervertermünkben bármikor elvégezheti mindezt. Sürgős probléma esetén a szerelési lehetőséget természetesen 24 08 óra között is biztosítjuk.

Oldaltérkép
TOP ajánlatok
Legfrissebb cikkek

A virtuális szerver fenntartása kedvezőbb, mint a fizikaié!

Valóban kedvezőbb a fenntartási költsége a virtuális szervernek, mintha például egy valóban létező szerver számítógépet tartanánk fent. Ráadásul a Vps1 szakmai gárdája napjaink ...

Virtuális szerver: a jövő szervere!

Hogy mi lenne a különbség a „vas” alapú szerver számítógép és a virtuális szerver között? Gyakorlatilag érdemi különbség nincsen a kettő között, sőt: a virtuális szervernek ...